DRAFT d.o.o. je dio mreže Poduzetničkih potpornih institucija (PPI)

14 lipnja , 2021, 3:01 pm

Uključivanjem tvrtke Draft d.o.o. u drugu fazu projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija – BOND 2, direktor tvrtke Davor Deskar sudjelovao je na trodnevnoj konferenciji organiziranoj od strane Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) koja se održavala od 09. do 11.06.2021. godine u Opatiji.

Tom prigodom održana je i Osnivačka skupština udruge Mreža poduzetničkih potpornih institucija – Mreža BOND čime su se poduzetničke potporne institucije iz različitih dijelova Hrvatske i formalno povezale putem udruge kako bi unisono djelovale u razvoju i unaprjeđenju poduzetničke infrastrukture.

Tijekom konferencije kao i na radionicama predstavljeni su ciljevi i mjere projekta koji se odnose na unaprjeđenje Mreže Bond razvojem standardiziranih usluga, uspostavu sustava mentorstva te jačanje kompetencije zaposlenika PPI-jeva, članova mreže BOND.

Druga faza provedbe projekta predviđena je do svibnja 2023. godine. Projekt je sufinanciran u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj i vrijedan je 50 milijuna kuna.

(foto: hamagbicro.hr)