”DRAVSKI DAN” NA KRIŽNICI

2 svibnja , 2017, 12:26 pm

U nedjelju, 30. travnja, na odmorištu Križnica, tvrtka DRAFT d.o.o.  u suradnji s Općinom Pitomača, Općinom Špišić Bukovica, Općinom Podravske Sesvete i Općinom Kloštar Podravski, koje su ujedno i osnivaćice tvrtke, organizirala je ”Dravski dan” prilikom kojeg su se mještani četiriju općina družili i rekreirali na otvorenom.

Boravak na izletištu bio je obogaćen sportsko-rekreativnim i zabavnim sadržajima te su se tako svi zainteresirani posjetitelji imali priliku okušati se u različitim igrama (bela, gađanje iz praćke, odbojka na pijesku, povlačenje užeta, pikado) u kojima su pokazali vlastitu preciznost, strategiju i tehniku. Mnoštvu okupljenih posjetitelja na Križnici pridružili su se i načelnici i predstavnici općina koji su se i sami okušali u pojedinim igrama.

Za enogastronomski dio bili su zaslužni članovi Udruge voćara, vinogradara i podrumara ”Aršanj” i članice ”Udruga žena” Dinjevac, ”Čuvarice kulturne baštine” Kladare, KUD ”Podravka” Starogradački Marof i KUD ”Marijan Pavleković Pajo” Otrovanec.
Križnica dravski dan dravski dan dravski dan kriznica