Ministarstvo branitelja objavilo je Javni poziv

10 ožujka , 2017, 10:17 am

Ministarstvo branitelja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2017. godini na području Republike Hrvatske.

Prilagodba ili uređenje objekata predviđenih natječajem, biti će sufinancirana sredstvima Državnog proračuna u 2017. godini, a odnosi se na građevine, njezin dio ili oprema na području Republike Hrvatske, tj:

–        građevine javne i poslovne namjene,

–        njezin dio ili oprema: rampa, stubište, dizalo, vertikalno podizna platforma, koso podizna sklopiva platforma, ulazni prostor, WC, kupaonica, učionica, ulaz u vodu na plaži i na bazenu, orijentacijski plan za kretanje u građevini, stajalište i peron, parkirališno mjesto; svi s planiranim završetkom radova do 31. prosinca 2017. godine.

Zahtjev za sufinanciranje prilagodbe građevine po ovom javnom pozivu mogu podnijeti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

– djeluju na području Republike Hrvatske,

– provode djelatnosti usmjerene potrebama zajednice.

 

Javni poziv otvoren je do 05. travnja 2017. godine.

Sve dodatne informacije, kao i obrazac zahtjeva za sufinanciranje prilagodbe mogu se dobiti u Ministarstvu hrvatskih branitelja i na internetskoj stranici    Ministarstva https://branitelji.gov.hr.

lift