Nacionalna zaklada nastavlja s besplatnim radionicama za potencijalne prijavitelje na ESF i javne pozive

29 siječnja , 2021, 10:41 am

Novosti - Razvojna agencija Daruvar - RADA

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i u 2021. nastavlja s održavanjem niza radionica namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.

Radionice se održavaju u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga Smart, DKOLEKTIV, ACT grupa, Centar za civilne inicijative, udruga MI).

Radionice su otvorene za sve organizacije koje trebaju podršku u razvoju učinkovitog modela unutarnjeg upravljanja do područja razvoja vlastitih kompetencija: od upravljanja projektnim ciklusom, procjenom potreba u lokalnoj zajednici, osiguravanjem kvalitetne provedbe projekata, menadžmentom volontera te brojnim drugim povezanim temama.

Datum i prijave na radionice:
Jednodnevne ili dvodnevne radionice održavat će se od veljače do prosinca 2021. godine.

Datum i vrijeme održavanja radionica te prijavni obrasci za sudjelovanje bit će za svaku radionicu zasebno objavljeni na ESF platformi i portalu Civilno društvo.

Zbog epidemiološkim mjera vezanih uz pandemiju koronavirusa, sve radionice do daljnjega će biti održane u obliku webinara (na daljinu).

Teme radionica i više informacija pročitajte ovdje.