Nacionalna zaklada u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja raspisala natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama iz Domovinskog rata

26 siječnja , 2021, 2:49 pm

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je natječaj za dodjelu institucionalnih podrški udrugama iz Domovinskog rata koje su registrirane u Republici Hrvatskoj te doprinose demokratizaciji i društvenom razvoju i kojima se aktivnosti sufinanciraju i/ili podržavaju od strane institucija državne uprave, drugih tijela ili jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Sredstva za provedbu ovog natječaja osiguralo je Ministarstvo hrvatskih branitelja, a Nacionalna zaklada provodi natječajni postupak te prati provedbu odobrenih institucionalnih podrški temeljem Sporazuma o Razvojnoj suradnji kroz sustavno ulaganje u razvoj udruga iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj.

Rok za prijavu je do 12:00 sati (podne) 23. veljače 2021. godine za internetske prijave postavljanjem dokumentacije u sustav www.financijskepodrske.hr, dok je potvrdu o verifikaciji postavljene dokumentacije potrebno dostaviti isključivo e-poštom do 23. veljače 2021. godine do 15:00 sati na e-adresu: kodoviprijava@zaklada.civilnodrustvo.hr

Više pročitajte na ovoj poveznici: Priopćenje za javnost

Cjelokupna dokumentacija za natječaj za udruge iz Domovinskog rata koje su registrirane u Republici Hrvatskoj dostupna je na sljedećim poveznicama: 
https://zaklada.civilnodrustvo.hr/tender,   
https://www.financijskepodrske.hr/home/natjecaji.

Izvor: zaklada.civilnodrustvo.hr