Obavijest o Projektu “Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima” za 2020. godinu

15 ožujka , 2021, 1:45 pm

Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima - CTR

S obzirom na znatno veći broj administrativno prihvatljivih Prijava u odnosu na broj stipendija koje je moguće dodijeliti sukladno osiguranim financijskim sredstvima za provedbu Projekta “Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima”, a temeljem odredbe Točke 10.2. navedenog Projekta, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja formiralo je bodovnu listu Podnositelja prijava koji sukladno ostvarenim bodovima ispunjavaju uvjete za dodjelu stipendija. Popis učenika koji sukladno ostvarenim bodovima ispunjavaju uvjete za dodjelu stipendija raspoloživ je putem poveznice.

Svi korisnici stipendija obavijestit će se isključivo pisanim putem, dostavom Ugovora i dopisa koji sadrži odgovarajuću uputu. Ministarstvo moli da u svezi daljnjih postupanja u svrhu korištenja stipendije u periodu do dostave Ugovora ne kontaktirate stručne službe jer se na taj način značajno otežava cjelokupni proces provođenja Projekta sa velikim brojem korisnika stipendija. 

Podnositelji prijava koji se ne nalaze na popisu nisu ostvarili dovoljan broj bodova za dodjelu stipendije. Po završetku svih administrativnih procesa Podnositelji prijava koji nisu ostvarili pravo na stipendiju bit će obaviješteni pisanim putem. Ministarstvo napominje da zbog velikog broja prijava neće biti u mogućnosti pružati informacije o statusu Podnositelja. 

Ukoliko se za provedbu navedenog Projekta osiguraju dodatna sredstva na koji način bi bilo moguće dodijeliti veći broj stipendija o navedenoj okolnosti će se pravovremeno komunicirati putem objave na stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Izvor: Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
(foto: ctr.hr)