Objavljen poziv Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)

3 srpnja , 2017, 1:12 pm

Objavljen poziv Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI) objavljen od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta provoditi će se u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Cilj Poziva je osigurati učinkovitu pomoć učvršćivanja položaja malog i srednjeg poduzetništva na tržištu, kako bi se smanjila nejednakost informacija među MSP-ovima te olakšao pristup poslovnim znanjima i vještinama, partnerima i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja te kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost.

Prihvatljivi prijavitelji su potporne institucije za poduzetnike u što ulaze razvojne agencije, poduzetnički centri, poslovni parkovi, poslovni inkubatori, poduzetnički akceleratori i ujedno koji su do 31.12. 2016. godine upisani u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture.

Temeljem OPKK-a iz EFRR za ovaj Poziv osigurano je 3.000.000,00 eura.
Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom Pozivu može dodijeliti iznosi 100.000,00 kuna, dok najviši iznos bespovratnih sredstava iznosi 600.000,00 kuna.

Prijave na natječaj primaju se od 15. srpnja 2017. i  do 01. listopada 2017. godine.

Više o Pozivu možete pronaći ovdje.