Objavljen Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj u 2022.

27 travnja , 2022, 2:59 pm

Objavljen Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost  kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u  razvoju u Republici Hrvatskoj u 2021. - Službene stranice

Ministarstvo kulture i medija objavilo je Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj u 2022. godini.

Cilj Poziva je omogućavanje pristupa i dostupnosti kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom te za djecu i mlade s teškoćama u razvoju. Sudjelovanje osoba s invaliditetom u kulturnim sadržajima pridonosi podizanju razine kvalitete življenja osoba s invaliditetom jednako kao i društva u cjelini, raznolikosti društva, jačanju kapaciteta zajednice te afirmira njihove kreativne, umjetničke i intelektualne mogućnosti, senzibilizira javnost za umjetnički rad osoba s invaliditetom.
 
Pravo podnošenja prijave na temelju ovoga Poziva imaju organizacije civilnog društva (umjetničke organizacije, zaklade i udruge koje djeluju u području kulture i umjetnosti i socijalne djelatnosti) koje imaju sjedište i obavljaju djelatnosti na području Republike Hrvatske.

Poziv je otvoren do 27. svibnja 2022. godine.
 
Poziv kao i uvjete natječaja s uputama za prijavitelje potražite OVDJE.

Izvor: min-kulture.gov.hr