Odobren natječajni prijedlog izrađen od DRAFT-a d.o.o.

6 srpnja , 2016, 10:33 am

Centru za obitelj Pitomača odobrena su sredstva za provedbu projekta pod nazivom “Druga mladost” u sklopu projektnog poziva HEP-a d.d. ”Svjetlo na zajedničkom putu”.  Projektom ”Druga mladost” čiji je nositelj Centar za obitelj Pitomača, a partneri Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača i Obiteljski dom Valetina Mihoković,  poboljšat će se kvaliteta života starijih i nemoćnih osoba iz Obiteljskog doma raznovrsnim i sadržajnim aktivnostima u koje će biti uključeni učenici srednje škole tako što će volontiranjem unaprjeđivati vlastite kompetencije te doprinositi međusobnom povezivanju dvaju generacija kao i ispunjenijem boravku korisnika.

Javni natječaj za dodjelu donacija udrugama, klubovima i ustanovama u 2016. godini Svjetlo na zajedničkom putu zaključen je 3. svibnja 2016. Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava.

Na natječaj je stiglo 1.237 valjanih prijava. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 360 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva. S dobitnicima donacija Hrvatska elektroprivreda d.d. potpisat će ugovor o donaciji, o čemu će dobitnici biti obaviješteni elektroničkom poštom koja će se uputiti na e-mail kontakt osobe navedene u prijavnici.