Održana radionica “Knjige i vodstvo”

29 rujna , 2020, 3:44 pm

Radionica koju je organizirala tvrtka Draft d.o.o. pod nazivom “Knjige i vodstvo” održana je danas 29. rujna 2020. godine u Konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora u Kladarama s početkom u 10:00 sati. Tom prigodom prisutnim poduzetnicima prenijete su sve važne informacije vezane uz poslovanje i financijsko planiranje.

Računovodstveni podaci nisu samo hrpe dosadnih brojki i izvješća koje računovođe šalju Poreznoj upravi, oni mogu biti vrijedne informacije koje svaki poduzetnik može (i treba) znati upotrijebiti za analizu postojećeg poslovanja, pametno planiranje i kvalitetnije donošenje odluka. Kroz praktične primjere sudionici radionice stekli su uvid u porezne i računovodstvene propise, odnosno kako najefikasnije koristiti i upravljati vlastitim poslovanjem.

Uz predstavnike tvrtke DRAFT d.o.o., na pitanja poduzetnika odgovarala je i Tamara Katarajn, koja je na temelju dugogodišnjeg iskustva pravovaljanim korisnim informacijama omogućila olakšano djelovanje i kvalitetan budući rad poduzetnika.

Održana radionica prva je u nizu kojem će tvrtka Draft d.o.o savjetovati i informirati postojeće i buduće poduzetnike kako bi se stvorili nužni elementi za pozitivan i perspektivan gospodarski razvoj.