Općina Pitomača poziva na Movember Run & Walk – utrka/hodancije

22 studenoga , 2019, 1:09 pm

Ako voliš prirodu i kretanje – hodanje, trčanje, puzanje, u svoj raspored upiši da u subotu 30. studenog o.g., posljednjeg dana svjetskog mjeseca borbe protiv karcinoma prostate, u sklopu popularnog pokreta Movember, grupa entuzijasta organizira „Movember Run & Walk – Trekking staza Banov brod“.

Start je na Gredi kod skretanja za Đuretinu, u 10:00 sati, bez obzira na vremenske uvjete jer nismo od šećera, a cilj na 6,4 kilometara udaljenom visećem mostu za Križnicu. Prijevoz za povratak na polaznu točku je osiguran. Trasa je označena zelenom bojom na karti.

Potvrdi nam svoj dolazak na e-mail adresu danijel10petko@gmail.com ili porukom na broj 098/315-760, da nam olakšaš organizaciju.

Prikupljena kotizacija za sudjelovanje biti će uplaćena Hrvatskom društvu bolesnika s rakom prostate iz Zagreba. Kotizacija iznosi samo 20,00 kuna, plativa je i na startu, a u istu je osim čiste uživancije u prirodi uključen i susret sa životinjskim svijetom koji obitava u šumama Banovog broda – iskustvo je slično kupanju s dupinima u Jadranskom moru – i još ponešto. U slučaju da od susreta sa životinjskim svijetom ne bude ništa, vraćamo kotizaciju.

Nije bitno brzo trčati, može se i hodati, ali je važno sudjelovati. Čekamo tvoju potvrdu.

No photo description available.