Općinama Kloštar Podravski, Špišić Bukovica i Pitomača odobrena sredstva za sufinanciranje projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda

7 svibnja , 2021, 11:06 am

ENERGY PLUS d.o.o. - profesionalna LED rasvjeta

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je popis odabiranih projekata prijavljenih na Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2021. godini.

Ponosni smo što su našim Općinama odobrene projektne prijave, odnosno Općini Kloštar Podravski odobreno je sufinanciranje u iznosu od 64.235,01 kuna, zatim su Općina Špišić Bukovici osigurana sredstva za provođenje projekta u iznosu od 117.453,52 kuna, a Općina Pitomača je ostvarila sufinanciranje u iznosu od 95.104,02 kuna.

Odobrenim projektom na području općine Kloštar Podravski biti će sufinancirana modernizacija i rekonstrukcija parkirališta u naselju Kloštar Podravski. Nadalje, na području općine Špišić Bukovice sredstva će biti utrošena za postavljanje LED ulične rasvjete u naselju Bušetina, dok će na području općine Pitomače biti provedena modernizacija javne rasvjete u naselju Pitomača.

Navedenim projektima doprinijeti će se energetskoj učinkovitosti i razvoju komunalne gospodarske infrastrukture.