Novosti o Pozivu „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“

5 rujna , 2018, 9:15 am

Obavještavaju se prijavitelji i potencijalni prijavitelji zainteresirani za Poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“, koda poziva KK.03.2.1.18., kako se Poziv dana 31. kolovoza 2018. godine otkazao.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo gospodarstva donose nove vijesti o otvaranju novog poziva u najskorijem roku kojim će se podići alokacija za 400 %, odnosno na 200 milijuna kuna. Ujedno, izmjenama u natječaju omogućiti će se većem broju prijavitelja da ostvare pravo na potporu što će rezultirati predajom kvalitetnijih prijava kako bi se poduzetnicima omogućilo unaprjeđenje poslovanja bespovratnim EU sredstvima.

Važno je naglasiti kako će troškovi projektnih aktivnosti biti prihvatljivi od dana podnošenja projektnog prijedloga na novi poziv, dok će troškovi pripreme projektnog prijedloga biti prihvatljivi od 9. srpnja 2018. godine.