Potpisan Ugovor za sufinanciranje projekta Javna zgrada – Dvorana za male športove

13 listopada , 2020, 1:12 pm

Potpisan je Ugovor za sufinanciranje projekta Javna zgrada – Dvorana za male športove između Ministarstva turizma i sporta i Općine Pitomače. Projektna prijava Javna zgrada – Dvorana za male športove podnesena je na Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2020. godini.

Ovim projektom izvršiti će se radovi opremanja i rekonstrukcije na Javnoj zgradi društvene namjene – Dvorana za male športove u Pitomači, ukupne površine od 277 m2.

Kroz ovaj projekt navedena zgrada će biti opremljena športskom opremom potrebnom za treninge. Dakle, nabaviti će se potrebna športska oprema za one športove koji se izvode u toj dvorani, ali nemaju dostatnu opremu. Također, opremiti će se i opremom koja je potrebna za osobe s invaliditetom.

Radovi rekonstrukcije će se sastojati od: građevinsko obrtničkih radova, vodovoda i kanalizacije, elektroinstalacija, strojarskih radova i sanitarne opreme, što će uključivati radove na reorganizaciji prostora, zamjenu završnih obrada površina, zamjenu dijela stolarije te zamjenu sanitarija i rasvjetnih tijela sa nužnim intervencijama na postojećim instalacijama u okviru zatečenih priključaka na infrastrukturu.

Ukupna vrijednost projekta je 745.673,75 HRK, a sufinanciranje od strane Ministarstva turizma i sporta iznosi 267.390,90 HRK.

(Mints/foto: Hina/FaH)