Poziv na iskaz interesa za sudjelovanjem na MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE, PREHRANE I HORTIKULTURE „ZELENI TJEDAN 2022.“

19 studenoga , 2021, 11:38 am

Международная Зелёная неделя-2015» в числах и фактах · Живой Берлин ·  Взгляд из столицы Европы

SAJAM “ZELENI TJEDAN 2022. po svom je konceptu jedinstvena međunarodna izložba poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije. 2020. godine, kada je Republika Hrvatska bila Zemlja partner, na sajmu se predstavilo gotovo 1.700 izlagača iz 68 zemalja, a više od 400.000 posjetitelja potvrdilo je kako je Zeleni tjedan vodeći svjetski sajam prehrane i poljoprivrede te neizostavno događanje za cjelokupni poljoprivredni sektor.

Proizvođači prehrambenih proizvoda iz cijeloga svijeta, kroz nacionalne štandove, prezentiraju i promoviraju državu iz koje dolaze, svoj poslovni subjekt i svoje proizvode te koriste sajam za uspostavljanje i razvijanje kontakata te kao prodajno i pokusno tržište.

Više o sajmu nalazi se na poveznici: https://www.gruenewoche.de/

PREDMET POZIVA ZA ISKAZ INTERESA je prijava izlagača za nastup na Međunarodnom sajmu poljoprivrede, prehrane i hortikulture Zeleni tjedan 2022. u Berlinu od 21. – 30.1.2022. godine.

Za izlagačku sekciju, u okviru ovoga javnog poziva, definirana je raspoloživa površina ukupne veličine 60 m2 te je ograničen broj izlagača i izložbena površina po izlagaču.

U okviru ovoga javnog poziva prihvatljive su fizičke osobe (obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, obrt) i pravne osobe (proizvođačka organizacija, zadruga, udruga) sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koje su upisane u Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ili Upisnik poljoprivrednika.

Tekst Poziva i preostala dokumentacija nalaze se na stranicama Ministarstva poljoprivrede.

Ispunjeni obrazac za iskazom interesa potrebno je dostaviti elektronskim putem zajedno s traženim prilozima na adresu: uprava.stocarstvo@mps.hr, zaključno s danom 23. studenog 2021.

Izvor: poljoprivreda.gov.hr