Predstavljanje natječaja u Kloštru Podravskom – 6.3.1.

19 listopada , 2018, 1:05 pm

DRAFT d.o.o., Općina Kloštar Podravski organiziraju predstavljanje raspisanog natječaja za tip operacije 6.3.1. ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”.
Predstavljanje natječaja će se održati utorak 30.10.2018. godine u Društvenom domu u Kloštru Podravskom s početkom u 19:00h. 

Na predstavljanje natječaja pozivaju se sve zainteresirane osobe koje se bave poljoprivrednim djelatnostima, poglavito nositelji/članovi malih poljoprivrednih gospodarstva, tj. OPG-i, obrti, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivrednih djelatnosti kojima je ukupna ekonomska veličina gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura.

Tom prigodom će se predstaviti prihvatljivi prijavitelji i korisnici, uvjeti i načini provedbe planiranih aktivnosti te ostale specifičnosti samog natječaja.
Natječaj ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. financiran je iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, dok su nadležna provedbena tijela Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.