Predstavljanje natječaja u općini Podravske Sesvete – 6.3.1.

2 studenoga , 2018, 7:55 am

Tvrtka DRAFT d.o.o. u suradnji s Općinom Podravske Sesvete organizira predstavljanje raspisanog natječaja za tip operacije 6.3.1. ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”.
Predstavljanje natječaja će se održati danas, dana 02.11.2018. godine u zgradi Općine – mala sala, Podravske Sesvete, I. Mažuranića 1  s početkom u 10:00h. 

Na predstavljanje natječaja pozivaju se sve zainteresirane osobe koje se bave poljoprivrednim djelatnostima, poglavito nositelji/članovi malih poljoprivrednih gospodarstva, tj. OPG-i, obrti, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivrednih djelatnosti kojima je ukupna ekonomska veličina gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura.

Tom prigodom  predstaviti će se prihvatljivi prijavitelji i korisnici, uvjeti i načini provedbe planiranih aktivnosti te ostale specifičnosti samog natječaja.
Natječaj ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. financiran je iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, dok su nadležna provedbena tijela Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.