PREDSTAVLJANJE NATJEČAJA ZA TIP OPERACIJE 6.1.1. ”POTPORA MLADIM POLJOPRIVREDNICIMA”

16 prosinca , 2016, 9:45 am

Pred raspisivanje natječaja za provedbu tipa operacije 6.1.1. ”Potpora mladim poljoprivrednicima”, Općina Pitomača, DRAFT d.o.o. i poljoprivredna savjetodavna služba organiziraju predstavljanje natječaja koje će se održati u četvrtak 22. prosinca 2016. godine u konferencijskoj sali Općine Pitomače na adresi Ljudevita Gaja 26/1 u 17.00 sati.

Na predstavljanje natječaja pozivaju se sve zainteresirane osobe koje se bave poljoprivrednim djelatnostima, poglavito mladi poljoprivrednici, tj. osobe s navršenih 18 i mlađe od 41 godinu.

Tom prigodom će se predstaviti prihvatljivi prijavitelji i korisnici, uvjeti i načini provedbe planiranih aktivnosti te ostale specifičnosti samog natječaja.

Natječaj ”Potpora mladim poljoprivrednicima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. financiran je iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, dok su nadležna provedbena tijela Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

images