Predstavljen Program ”Konkurentnost turističkog gospodarstva”

16 ožujka , 2017, 1:06 pm

U vijećnici Općine Pitomača 15.03.2017. godine održano je predstavljanje Programa ”Konkurentnost turističkog gospodarstva” kojeg provodi Ministarstvo turizma.

U sklopu Programa kojeg provodi  Ministarstvo turizma objavljen je Javni Poziv za ulaganja u povećanje kvalitete ugostiteljskih objekata, razvoj novih turističkih proizvoda u destinaciji i druge aktivnosti u cilju produljenja sezone, očuvanja radnih mjesta, novog zapošljavanja, rasta i razvoja turističkog gospodarstva.

Na predstavljanju Programa, kojeg su organizirali DRAFT d.o.o., Općina Pitomača i Turistička zajednica Općine Pitomače, prisutnim predstavnicima  trgovačkih društava, obrta i OPG-a usmjerenih na pružanje turističkih usluga prenijete su relevantne informacije o prijaviteljima te mjerama samog Programa. Program je predstavio Rikard Bakan, mag.oec, viši predavač u Visokoj školi za menađment u turizmu i informatici te Valentina Paša, voditeljica ispostave Pitomača, Ureda državne uprave Virovitičko-podravske županije koja je nazočnima pojasnila Pravilnik o razvrstavanju i minimalnim uvjetima ugostiteljskih objekata kao i relevantne informacije o kategorizaciji objekata.

Prijave na Program će se moći podnositi do 10.04.2017. godine.

Za sve dodatne informacije o mjerama iz Poziva ”Konkurentnost turističkog gospodarstva”, slobodno nam se obratite!

prezentacija_4