Raspisan je Javni poziv za subvenciju kamata svim mikro, malim i srednjim poduzetnicima s područja VPŽ

29 srpnja , 2020, 1:52 pm

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović raspisao je Javni poziv za subvenciju kamata svim mikro, malim i srednjim poduzetnicima s područja Virovitičko-podravske županije koji su ostvarili pravo na HAMAG BICRO kredite – COVID-19 zajmove i ESIF mikro zajmove za obrtna sredstva ostvarene u 2020. godini. Županija će subvencionirati puni iznos kamate od 0,25% za COVID-19 zajmove za obrtna sredstva, odnosno kamatu od 0,5% za ESIF mikro zajmove za obrtna sredstva, u cijelom periodu otplate kredita. Tako će kamata na kredite iznositi 0% za sve mikro, male i srednje poduzetnike s područja Virovitičko-podravske županije koji su ostvarili pravo na spomenute zajmove.

Virovitičko-podravska županija poziva sve mikro, male i srednje poduzetnike da se jave kako bi ostvarili pravo na subvenciju kamate za navedeni kredit. Sredstva za subvenciju kamate osigurana su u Proračunu Virovitičko-podravske županije za 2020. godinu.

Zahtjev za ostvarivanje prava na subvenciju kamate podnosi se Upravnom odjelu gospodarstvo i poljoprivredu uz prilog dokaza o ispunjavanju uvjeta za prijavu na Javni poziv na propisanom obrascu.

Javni poziv je otvoren do 31. listopada 2020. godine.

Više možete pročitati i dokumentaciju preuzeti na sljedećem linku.