Saznajte uvjete po kojima možete dobiti zajam za obrtna sredstva u iznosu do 750.000,00 kuna, za koje će vam tvrtka DRAFT d.o.o. ako ste s područja općine Pitomača, Špišić Bukovica i Kloštar Podravski besplatno izrađuje projektnu dokumentaciju i prijavu.

6 travnja , 2020, 3:37 pm

S obzirom na novonastalu situaciju izazvanu virusom COVID-19 Općina Pitomača, Špišić Bukovica i Kloštar Podravski donijele su odluku o besplatnoj izradi projektne dokumentacije i prijave za poduzetnike na zajam za obrtna sredstva.

zajam može iznositi do 750.000,00 kuna za obrtna sredstva, s kamatnom stopom od 0,25%. Moguć je poček od 12 mjeseci i maksimalnim rokom otplate do 5 godina.

Ovim zajmom/mjerom se osigurava dodatna likvidnost mikro, malim i srednjim subjektima maloga gospodarstva na čije je poslovanje koronavirus imao negativan utjecaj. Zajam će se primjenjivati do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 31. prosinca 2020. godine.

Za korisnika je važno da dokaže negativan utjecaj epidemije na poslovanje u vidu pada prihoda od minimalno 20 posto u prvom kvartalu ili predviđenog pada prihoda u narednim kvartalima. Neprihvatljivi krajnji korisnici su oni korisnici čija je osnovna djelatnost ili djelatnost ulaganja povezana sa sektorom ribarstva, primarne poljoprivrede, duhan i destilirana alkoholna pića i proizvodnja oružja.

Poduzetnici s područja Općine Pitomača, Kloštar Podravski i Špišić Bukovica mogu se javiti na br. mob 099 537 69 65 ili na e-mail info@draftdoo.hr