Tvrtka DRAFT d.o.o. certificirana za savjetovanje poduzetnika početnika i poduzetnika u rastu i razvoju

19 listopada , 2023, 8:25 am

S ciljem jačanja ljudskih kapaciteta i daljnjeg razvoja, a u želji da svojim klijentima pruži što kvalitetniju pomoć i podršku tvrtka DRAFT d.o.o. se 2020. godine pridružila „Mreži BOND“ i postala njezinom članicom. Pridruživanjem „Mreži BOND“ tvrtka je dobila mogućnost sudjelovanja i usavršavanja svojih zaposlenika kroz brojne radionice i edukacije s kojih je stečeno znanje mogla primijeniti na svoje klijente (poduzetnike, poljoprivrednike, obrtnike i dr.).

Ujedno, kroz prvu polovicu 2023.-će godine tvrtka DRAFT d.o.o. je provela preko 35 individualnih savjetovanja i održala nekoliko jednodnevnih i višednevnih radionica sa poduzetnicima početnicima i poduzetnicima u rastu i razvoju.

Temeljem održanih radionica i savjetovanja dana, 18.10.2023. godine u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije djelatnici tvrtke DRAFT d.o.o. sudjelovali su na završnoj konferenciji projekta „BOND 2“ gdje je tvrtki DRAFT d.o.o. dodijeljen Certifikat za pružanje standardiziranih usluga razvijenih u okviru Mreže BOND. Certifikat je rezultat uspješno provedenih komponenti koje su uključivale usvajanje i primjenjivanje novih znanja i alata namijenjenih poduzetnicima u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Certifikat je potvrda kvalitete djelovanja tvrtke DRAFT d.o.o. što je samo dodatni motiv za nastavak provođenja usluga s ciljem doprinosa poduzetničkom razvoju.