Tvrtka Draft d.o.o. postala dio jedinstvene mreže poduzetničkih potpornih institucija “BOND”

5 studenoga , 2020, 9:11 am

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2“ (BOND 2) te ovim putem obavještavamo da je tvrtka DRAFT d.o.o. primljena u Mrežu BOND 2 uz 40 novih poduzetničko potpornih institucija.

Članstvom u mreži “BOND”, tvrtka Draft d.o.o. povećati će svoja znanja i sposobnosti u pružanju visokokvalitetnih usluga koje nude poduzetnicima na području cijele Republike Hrvatske. Zahvaljujući članstvu u navedenoj mreži, tvrtka će u još većem obujmu provodi aktivnosti projektne administracije i administracije EU projekata, računovodstvenog i poreznog savjetovanja, poslovnog planiranja, osnivanja tvrtke, savjetovanja o izvorima financiranja i dr.

Ovim Pozivom se unaprjeđuje Mreža BOND koja jamči profesionalne savjetodavne i stručne usluge poduzetnicima u svim fazama razvoja i svim segmentima poslovanja. Također, doprinosi se povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama RH.

Odluku i rang liste možete vidjeti na sljedećoj poveznici.