U Pitomači održana 9.izložba proizvoda i usluga

19 lipnja , 2017, 7:50 am

U Pitomači u sklopu obilježavanja Dana općine i blagdana sv. Vida održana je 9. izložba proizvoda i usluga. Ova tradicionalna izložba održava se u organizaciji Udruženja obrtnika općine Pitomača, suorganizaciji HGK – Županijske komore Virovitica te pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore i Ministarstva poduzetništva i obrta. Na izložbi su predstavljeni proizvodi i usluge od oko 150 izlagača iz Pitomače i okolice. Tom prigodom prezentirano je djelovanje tvrtke DRAFT d.o.o..

Tvrtka je predstavila svoj rad pružanjem savjetodavne i tehničke podrške poljoprivrednicima, poduzetnicima, obrtnicima i drugim pravnim subjektima kao i onima koji to namjeravaju postati, s ciljem unapređenja, provođenja i koordiniranja aktivnosti koje se odnose na poticanje razvoja na području općine Pitomače, Špišić Bukovice, Kloštra Podravskog i Podravskih Sesveta. Uz navedeno putem organizacijske jedinice za pružanje socijalnih usluga ”Pomoć u kući”  potrebitim korisnicima osiguravaju se i potrebite usluge socijalnih usluga koje se odnose na obavljanje kućnih poslova, održavanje osobne higijene te zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Tvrtka DRAFT d.o.o., na raspolaganju je svima, a putem individualnog pristupa korisnicima se osigurava potrebna pomoć i podrška u stvaranju i realizaciji planiranih aktivnosti.

plakatplakaticure