Zagrebačka banka objavila natječaje iz područja Poduzetništva, Kulture i znanosti te Društva

13 travnja , 2018, 12:19 pm

Zagrebačka banka objavila je peto izdanje natječaja Moj Zaba Start koje će se realizirati u tri natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost, Društvo.

Iz područja Poduzetništva poticati će se najbolji projektni prijedlozi vezani uz razvoj novih proizvoda i inovacija koji podrazumijevaju drugačiji, inovativan pristup poslovanju, a povezani su s pokretanjem poslovanja (startup) ili primjenom inovativnih rješenja u postojećem poslovanju kojim znatno utječu na razvoj poslovanja, generiranje prihoda, širenje i nova zapošljavanja.

Iz područja Kulture i znanosti poduprijeti će se najbolje projektne aktivnosti iz područja kulture, nezavisne kulturne scene te obrazovanja i znanosti koji uključuju primjenu novih medija i tehnologija u kulturi i umjetnosti te znanstvene i istraživačke projekte.

Najbolji projektni prijedlozi koji će na inovativan način rješavati potrebe društvene zajednice te unapređivati svakodnevni život u zajednici potporom mladima, osobe s invaliditetom, osobama s posebnim potrebama, starijim osobama i potrebitima biti će financirani u području Društva.

Prihvatljivi prijavitelji su fizičke osobe, poduzetnici, profitne i neprofitne organizacije.

Ukupni fond bespovratnih sredstava iznosi 990.000,00 kn, a  za svaku kategoriju namijenjeno je 300.000,00 kn.

U svakoj kategoriji financirati će se najbolja tri projekta sa po 120 tisuća, 100 tisuća i 80 tisuća kuna te 30 tisuća kuna po izboru publike.

Na Natječaj se možete prijaviti do 12. lipnja 2018. godine.

Više informacija možete vidjeti ovdje.